Experience Center

Zie, ervaar, beleef en ontdek

KUMATECH pand voorzijde

In het Experience Center op onze locatie in Bakel komt onze technologie echt tot leven en bieden we de gelegenheid om onze AGV’s en innovatieve oplossingen in actie te zien. Ervaar hoe onze AGV’s naadloos integreren in productieomgevingen en hoe onze opslagoplossingen uw interne logistiek optimaliseren. Regelmatig organiseren we er demodagen en geven we trainingen.

 

KUMATECH Experience Center
Hooieeuwsels 6, Bakel

Explore
Demodagen

Demodagen

Benieuwd naar ons bedrijf en onze oplossingen? Kom dan naar één van onze demodagen.

We hopen dat onze website u al veel inzicht geeft in wie we zijn en wat we doen, maar persoonlijk contact vinden we ook belangrijk. Wij begrijpen dat u onze oplossingen ook in het echt wil zien en wij maken graag kennis met u. Daarom organiseren we regelmatig vrijblijvende demodagen.

Check hieronder onze agenda en schrijf u in of neem contact met ons op om uw bedrijf aan te melden.

Contact
01

Agenda

Geen plaatsen beschikbaar
14:00 – 17:00 uurKUMATECH HQ
Trainingscentrum

Trainingen

Een AGV op uw werkvloer vereist een andere manier van werken en denken van uw medewerkers. Wij bieden daarom ook trainingen aan. Uw medewerkers leren met een AGV om te gaan en de basisbeginselen van de werking van onze AGV’s. Op deze manier leren uw medewerkers hun nieuwe collega beter kennen, dat een soepele integratie binnen uw organisatie bevordert en het optimale uit de AGV gehaald wordt.

Ons advies is om een interne “ambassadeur” voor de AGV te hebben die er voor zorgt dat iedereen het nieuwe proces eigen maakt, uitleg geeft en waar nodig bijstuurt.