Totaaloplossingen

Uw interne logistiek volledig geautomatiseerd!

Totaaloplossing MPS&AGV

Met onze diverse modulaire oplossingen die perfect met elkaar communiceren, kunnen we een compleet geautomatiseerd intern logistiek systeem creëren naar uw behoeften, of het nu stapsgewijs of in één keer wordt geïmplementeerd.

Explore

We manufacture your logistics

Vanuit onze geavanceerde opslagsystemen kunt u eenvoudig de voorraad en aan- en afvoer van lasmallen, halffabricaten en meer organiseren. Laat het interne transport over aan onze AGV’s (Automated Guided Vehicles), die moeiteloos de pick-up en drop-off punten op de werkvloer verbinden met het opslagsysteem.

Transformeer uw interne logistiek en bereik nieuwe hoogten van efficiëntie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw logistieke processen kunnen optimaliseren en uw bedrijf naar de toekomst kunnen leiden.

Geautomatiseerde opslag i.c.m. AGV’s

01

Werkwijze

Persoonlijk, eerlijk en rechtdoorzee

Onze persoonlijke benadering wordt gekenmerkt door eerlijkheid en directheid, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de meest efficiënte en effectieve weg is naar succesvolle resultaten.

Kennis en ervaring

Met onze achtergrond in de metaal- en maakindustrie beschikken wij over voldoende kennis en ervaring om u de juiste oplossing te bieden.

Begin klein, denk groot

Niet geheel onlogisch wordt er vaak voor gekozen om de interne logistiek in stappen te automatiseren. Daarom zeggen we vaak ‘begin klein, maar denk groot’. Wij helpen u vooruit te denken in de te nemen stappen.

Alles in-huis

Het gehele proces van ontwerp tot productie en installatie verzorgen en beheren wij zelf. Dit zorgt voor een naadloze coördinatie en voorraad- en kwaliteitscontrole gedurende het hele proces.

KUMATECH De 8 verspillingen van Lean

Maximale efficiëntie en automatisering

Personeel en ruimte op de vloer zijn tegenwoordig schaars, daarom proberen we iedere m2 zo efficiënt mogelijk in te zetten en zoveel mogelijk te automatiseren, #LEANwerken. Onze verschillende modulaire oplossingen communiceren perfect met elkaar waardoor een compleet geautomatiseerd logistiek systeem gebouwd kan worden, in fases of ineens, geheel afhankelijk van uw wensen en behoefte.

Efficiëntie betekent niet alleen dat taken sneller worden uitgevoerd, maar ook dat ze met minder stress en frustratie gepaard gaan. Werknemers kunnen zich richten op hun kerntaken, wetende dat de processen om hen heen zijn geoptimaliseerd voor maximale effectiviteit in een prettige en veilige werkomgeving.