Karmodule Pallet Dispenser

Ook wanneer er in producerende omgevingen gebruik wordt gemaakt van karren om pallets van A naar B te verplaatsen kunnen pallets op een veilige manier gestapeld en weer gepakt worden met de automatische Pallet Dispenser, dankzij de handige karmodule.

Deze oplossing zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar draagt ook bij aan een betere ergonomie voor medewerkers. Door het automatisch innemen, stapelen en uitgeven van pallets worden zware tilwerkzaamheden en fysieke belasting verminderd, wat het werk lichter en veiliger maakt voor iedereen op de werkvloer.

  • Ergonomisch
  • Verhoogde veiligheid
  • Efficiënte integratie
  • Ruimtebesparend
01

Specificaties

Afmetingen 1895 x 1430 x 1092 mm
Verhoging Automatische Pallet Dispenser 895 mm
Gewicht 362 kg
02

Beschrijving

De karmodule is een los item binnen het uitgebreide en modulaire productassortiment van de KUMATECH automatische pallet dispenser.

Deze module biedt in combinatie met de automatische pallet dispenser een efficiënte en veilige oplossing voor de opslag van pallets in productieomgevingen waar gebruik wordt gemaakt van karren. Door de karmodule toe te voegen aan uw interne logistieke processen, zorgt u voor geautomatiseerde handling van pallets zonder fysieke inspanning van uw medewerkers.

Bespaar ruimte door geen aparte stapels pallets meer te hoeven maken om op een ergonomische manier pallets op een kar te schuiven. Met de karmodule onder de Automatische Pallet Dispenser kunnen alle pallets op één plek vanaf een kar verzameld en gepakt worden.

03

Downloads

Vul Karmodule Pallet Dispenser aan met

KUMATECH Kar

KUMATECH Kar
  • Ergonomisch
  • Robuust

Experience
Center

Plan een demo

Vind
een dealer

Zoeken