Robotstation

De KUMATECH Robotstation is speciaal ontworpen voor robots, met een lagere constructie zodat de robotarm eenvoudig over het station kan bewegen om producten te verwerken.

Dankzij het slimme mechanische systeem kunnen pallets eenvoudig in één handeling worden gewisseld zonder dat de productie onderbroken wordt, zelfs met een AGV. Nieuwe pallets worden onderin gestapeld waardoor er direct een nieuwe lege pallet klaar ligt zodra de volle pallet is verwijderd. Er hoeft geen aparte rit voor een lege en een volle pallet gereden te worden waardoor het aantal transportritten wordt verminderd.

  • Continue workflow
  • Direct palletiseerbaar en transportklaar
  • Vermindert het aantal transportritten
01

Specificaties

Afmetingen 1430 x 1230 x 505 mm
Gewicht 82 kg
02

Beschrijving

De KUMATECH Robotstation is een los item binnen het uitgebreide en modulaire productassortiment van de KUMATECH Automatische Pallet Dispenser. Dit station is ontworpen om handlingrobots aan allerlei soorten productie- en bewerkingsmachines met een lage constructie, direct producten op een pallet te laten plaatsen. In één handeling kan een volle pallet gewisseld worden met een lege pallet waardoor de productie niet stil komt te staan en het aantal transportritten verminderd wordt.

Deze functie is perfect te combineren met een AGV, waardoor het interne transport volledig geautomatiseerd verloopt en het robotstation optimaal ingezet kan worden. Het bespaart de transporttijd wat tevens ten goede komt van de capaciteit.

De KUMATECH Robotstation is daarmee een waardevol onderdeel voor een efficiënte en geautomatiseerde productieomgeving.

03

Downloads

Experience
Center

Plan een demo

Vind
een dealer

Zoeken